digitalni-marketing-ecommerce
AGENCIJA ZA DIGITALNI MARKETING

Vi se pobrinite za ponudu webshopa i isporuke narudžbi, a mi ćemo za dovođenje novih kupaca

Alati digitalnog marketinga
ALATI DIGITALNOG MARKETINGA

Naš posao, kao agencije za digitalni marketing, je SEO optimizacija vašeg web shopa, PPC oglašavanje, automatizacija email marketinga, društvene mreže, influenceri i ostale aktivnosti ovisno o specifičnostima vaših proizvoda i kupaca.

SEO optimizacija
SEO optimizacija web stranice

Dobro posložena web stranica baza je za sve ostale aktivnosti u digitalnom marketingu, stoga je SEO nešto što ne možete izbjeći. 

SEO je prvi korak. Pročitajte više...

Google oglašavanje
Google oglašavanje

Najveća prednost Google oglašavanja je što se Vaši oglasi pojavljuju onda kada korisnici pretražuju točno ono što vi nudite.

Pored toga, plaćate samo prave rezultate. Pročitajte više o Google oglašavanju i tipovima kampanja koje postoje. 

 

broj-posjetitelja-webshopa
Kako povećati posjećenost?

Prvi zadatak agencije za digitalni marketing je dovođenje posjetitelja na Vaš web shop. Naš posao je proučiti izvore akvizicije posjetitelja i aktivno raditi na povećanju dolazaka posjetitelja iz svih digitalnih kanala (Organic, PPC, Direct, Email, Referral i ostali).

Pročitajte blog na tu temu

konverzija-na-webshopu
Kako povećati konverzije?

Od 1000 posjetitelja web shopa, koliko njih obavi kupovinu? Nakon dovođenja posjetitelja na Vaš web shop idući zadatak agencije za digitalni marketing je maksimizirati broj konverzija, odnosno kupnji. Optimizacija same stranice, kvalitetan remarketing, analiza cijena i ponude, akcije i promocije neke su od aktivnosti kojima se bavimo.

povecanje-vrijednosti-kosarice
Kako povećati vrijednost košarice?

Upsell, cross-sell, 'još samo malo do besplatne dostave' i ostale taktike povećanja vrijednosti košarice? Tu smo doma. I imamo još poneki trik u rukavu.

moje-narudžbe
Kako osigurati da se kupac vrati?

Svi znamo da je kupac koji se vraća najbolji kupac. Loyalty programi, personalizirani automatizirani marketing i CLTV (Customer Life Time Value) nama ne zvuče strašno. 

  •     
  •     
  •     
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je
    sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj