Uvjeti i pravila korištenja

 

Dobrodošli na web stranice društva Digital reality d.o.o. (dalje u tekstu: Digital reality). Molimo Vas da prije pristupa i korištenja Digital realityweb stranica pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja koji će se primjenjivati na Vas kao posjetitelja i/ili korisnika Digital realityweb stranica na dolje opisani način. Vaš pristup i pregledavanje Digital reality web stranica ujedno predstavlja i vaše prihvaćanje i suglasnost s ovim Uvjetima korištenja Digital reality web stranica. Digital realityweb stranice napravljene su u dobroj namjeri isključivo s ciljem pružanja informacija o tvrtki Digital reality i uslugama koje pruža. Digital reality ne jamči, bilo izravno bilo implicitno, potpunost, točnost odnosno pravodobnost informacija sadržanih na ovim web stranicama, kao ni na drugim web stranicama, uključujući web stranice trećih osoba na koje ove web stranice upućuju. Skrećemo vam pozornost da se ovi uvjeti korištenja ne primjenjuju na pružanje Digital reality usluga i/ili isporuku naših proizvoda koji se oglašavaju, te se mogu naručiti putem Digital reality web stranica. Na pružanje Digital reality usluga odnosno kupnju proizvoda primjenjuju se odredbe ugovora koji se zasebno zaključuje sa svakim pojedinačnim korisnikom, kao i mogući opći uvjeti za pružanje usluga odnosno isporuku proizvoda koji povremeno mogu biti na snazi.

Način korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Digital reality web stranicama dostupnim na adresi: www.digital-reality.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Digital reality-a ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Digital reality-u ili bilo kojoj trećoj osobi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Digital reality web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Prilikom pristupa Digital reality web stranicama dužni ste suzdržavati se od bilo kakvog miješanja u i ometanja rada i sadržaja Digital reality web stranica. Naročito ste dužni suzdržavati se od počinjenja bilo koje radnje koja bi se mogla podvesti pod zakonsko biće bilo kojeg kaznenog djela opisanog u važećim zakonima, ili radnje koje mogu poslužiti kao osnova za građanskopravnu odgovornost za štetu te se lažno predstavljati kao neka druga osoba ili na drugi način dovoditi u zabludu kako Digital reality tako i druge posjetitelje i/ili korisnike Digital reality web stranica. Suglasni ste da nećete ugrožavati privatnost ostalih korisnika/posjetitelja Digital reality web stranica, te da nećete prikupljati i koristiti njihove osobne podatke kao ni postavljati privatne podatke o trećim osobama.

Korištenjem sadržaja Digital reality web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja Digital reality web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj Digital reality web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. U mjeri u kojoj to dopuštaju važeći propisi koji se primjenjuju na Digital reality, Digital reality se u potpunosti oslobađa svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje Digital reality web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja Digital reality web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Digital reality web stranica.

Digital reality web stranice sadrže i podatke kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Digital reality nema nadzor nad navedenim podacima ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Odredbe o prikupljanju podataka korištenjem tzv. kolačića

Digital reality web stranice koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla pružiti usluga s većim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Više o detalja o kolačićima te kako promijeniti postavke kolačića možete saznati u našoj Politici kolačića (eng. Cookies).

Obrada i zaštita osobnih podataka

Digital reality obrađuje osobne podatke te osigurava tehničke i organizacijske mjere zaštite koje su u skladu s primjenjivim propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka. Više informacija o obradi osobnih podataka koju provodi Digital reality možete pronaći u Obavijesti o obradi osobnih podataka.

Skrećemo Vam pozornost da Digital reality web stranice mogu imati poveznice na web stranice trećih osoba. Korištenjem ovih poveznica, napuštate Digital reality stranice te više niste u domeni zaštite osobnih podataka koju vam ovdje osigurava Digital reality.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano uz Digital reality postupke vezano uz zaštitu podataka, slobodno nas kontaktirate na info@digital-reality.hr.

Izmjene i nadopune

Digital reality zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Digital reality je ovlašten u svakom trenutku i bez prethodne najave izmijeniti ili dopuniti ove Uvjete ili ih zamijeniti drugima. Sve izmjene i dopune ovih Uvjeta bit će objavljene na web stranicama Digital reality-a te ih korisnik prihvaća samim pristupom web stranicama ili korištenjem sadržaja web stranica nakon objave izmjena i dopuna. Korisnik je upoznat s time da je prilikom pristupa web stranicama ili korištenja pojedinim sadržajem web stranica dužan provjeriti u tom trenutku vrijedeće uvjete korištenja mrežnim stranicama.

Mjerodavno pravo

Na uvjete korištenja Digital reality web stranica primjenjuju se važeći zakoni Republike Hrvatske.

  •     
  •     
  •     
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je
    sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj